Konferensrum 1 och 2

Konferensrum 1 och 2 är gemensamma konferensrum för föreningar som hyr lokal eller mikrokontor i Föreningarnas Hus. Konferensrummen ska användas för planering och administrativa möten, t ex års-, medlems- och styrelsemöte, personal/arbetsgruppsmöte, funktionärsutbildning, studiebesök.

Konferensrum 1

20150810_154504 - kopia

24 stolar
10 bord
Projektor

Standardmöblering (enligt bild)

Konferensrum 2

IMG_20171110_110925

7 stolar
2 bord

Standardmöblering (enligt bild)

Att boka /avboka
En person som deltar i mötet ska utses som ansvarig och anger sina kontaktuppgifter vid bokning. Mötesansvarig ser till att vara informerad om larm och kontaktar Föreningarnas Hus expedition under våra öppettider om han/hon behöver information eller låna larmkort/nyckel.

Tänk på att boka med marginal så att ni hinner förbereda mötet och avsluta i god tid om någon bokar efter er. Ni ansvarar själv för att torka av borden och hålla ordning i rummen.

För att boka/avboka konferensrummen behöver du logga in. Surfa sedan till www.foreningarnashusorebro.se/boka-lokal

Kontakta expeditionen om du saknar inloggningsuppgifter.

Gör så här:

1. Välj en månad.
  2. Välj ett datum i kalendern.
  3. Klicka på rummets namn. En ny sida med ett formulär öppnas.
  4. Fyll i formuläret och klicka på ”Boka”.

En automatisk bekräftelse skickas om ni anger en e-postadress när ni bokar. Får ni inget mejl vänligen kontrollera skräpposten. Föreningarnas Hus kontrollerar inte bokningar i Konferensrum 1 och 2.

Kaffe och fika  kan ni beställa innan mötet i Husets Café, eller ta med själva. Det finns ett pentry i anslutning till cafét där ni har tillgång till porslin, kylskåp, diskmaskin, termosar samt vatten- och kaffekokare.  Alkoholförtäring är ej tillåten.

Det finns ett trådlöst nätverk i Föreningarnas hus. Användarnamn och lösenord finns angivet i lokalerna.

Ni ansvarar för att lämna lokalen i gott skick, dvs torka av borden och möblera enligt standard. Ej iordningställd lokal eller skada på utrustningen debiteras extra på lokalhyran.